Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (36x)
15. 4. 2016
Conchiglioni se špenátem
Apetit
Conchiglioni se špenátem
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (36x)

Conchiglioni jsou velké lastury vhodné k plnění. V tomto receptu do nich patří špenát, rajčatové pyré a sýry. Další variace jsou jen na vás.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 564.75 kcal
  • Bílkoviny 21 g
  • Sacharidy 56.25 g
  • Tuky 27.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Martina Zrubecová profile image
Martina Zrubecová
23.11.2015 12:14

vynikajúce len do špenátu by som na budúce dala malý strúčik cesnaku

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/7

Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.