„Můj tip na úspěch? Sezonní ingredience, recepty našich babiček, moderní postupy, a to vše okořeněné láskou k vaření,“ radí šéfkuchař Tomáš Reisinger, který nás naučil tuto lahůdkovou polévku.
Suroviny
Na recept
- Energie 2219 kcal
- Bílkoviny 53 g
- Sacharidy 212 g
- Tuky 118 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2014/8
Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách. Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě.
Komentáře
tyhle krémové polévky milujeme. Přidávám Knorr bohatý bujon zeleninový, je bez glutamítu, konzervantů a barviv, žádná chemie - nám chutná moc, polívka má "silnější" chuť, tak se s klasickým vývarem nevařím. Polívečka je dobrá. doporučuji vyzkoušet.