Dokonalou bůčkovku jsme na Apetit pikniku ochutnali u stánku Nesu Koláč Kláry Chvojkové. „Občas si říkám, jak je to jednoduché a jestli recept na pomazánku něčím nevylepšit, ale pak dojdu k závěru, že je to zbytečné. Takhle prostě funguje nejlépe. Nejdůležitější je bůček opravdu pořádně rozdusit,“ radí Klára.
Videorecept
Suroviny
Na recept
- Energie 11196 kcal
- Bílkoviny 398 g
- Sacharidy 55 g
- Tuky 1036 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/8
Recept je z vydání:
Apetit 2022/8
Na co se můžete těšit v srpnovém čísle Apetitu plném žhavých letních receptů? Připravili jsme pro vás rychlé prázdninové večeře, pětici osvěžujících receptů, které vás během vlny veder zaručeně ochladí, a dechberoucí zmrzlinové dezerty. A protože je sezona grilování v plném proudu, máme pro vás i jídla z grilu, která můžete jíst od rána do večera. Společně se také vypravíme na gurmánský výlet do Středomoří a od kuchaře Chateau Trnová, Jana Sommera, se krok za krokem naučíme upéct luxusní plněný králičí hřbet. Pokud si stejně jako my neumíte představit prázdniny bez rtů modrých od borůvek, potěší vás sladké borůvkové recepty. Barevnou letní úrodu zavaříme, naložíme, zamrazíme či usušíme na zimu. Srpnový Apetit je v prodeji od 14. 7. 2022. Apetit, napsáno s chutí.