Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
2,8 (13x)
18. 7. 2014
 Bramborový salát s ančovičkami a citronovou šťávou
Apetit
Bramborový salát s ančovičkami a citronovou šťávou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
2,8 (13x)

Tento salát připravujte z teplých brambor – lépe do sebe natáhnou všechny tekutiny a chutě.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 451.5 kcal
  • Bílkoviny 22.5 g
  • Sacharidy 40.5 g
  • Tuky 21.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,8/5

Hodnocení receptu

2,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/4

Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry

Související články

vlašský salát

Vlašský salát: Jak se z pouchoutky pro smetánku stala svačina dělnické třídy

Lahůdkový vlašský salát se stal za dob socialismu synonymem rychlé svačiny. Myslíte si, že jde o pochoutku, kterou vymysleli soudruzi před zhruba padesáti lety? Omyl! Kořeny vlašského salátu sahají až do dob, kdy jsme byli součástí Svaté říše římské. Vlastně už sám název legendárního salátu napovídá, že v sobě ukrývá dávnou historii.