Je načase zúročit dosavadní znalosti z našich cukrářských lekcí a posunout se ke složitějším dezertům! Cukrářka Petra Stahlová vás tentokrát naučí připravit lehounké dortíky plné malin a jogurtové pěny.
Suroviny
NA MANDLOVOU DACQUOISE
NA MALINOVÉ ŽELÉ
NA MALINOVÝ KRÉM
NA GLAZURU
Na jogurtovou pěnu
Na recept
- Energie 4935 kcal
- Bílkoviny 87 g
- Sacharidy 654 g
- Tuky 230 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/4

Recept je z vydání:
Apetit 2018/4
Dubnové číslo Apetitu je tu a s ním i spousta nápadů, co dobrého uvařit těm nejmenším nebo jak nechat na talíři zazářit naši hvězdu sezony brokolici. Zasvětíme vás také do tajů práce s kváskem i droždím – s námi hravě zvládnete dokonalý mazanec, chléb s křupavou kůrkou, semínkové bagety i další dozlatova vypečené kousky! Nechybí ani čerstvá porce velikonoční inspirace! Čekají vás originální recepty, které sice pravděpodobně nevyřeší věčnou otázku, zda byla dříve slepice, nebo vejce, zato jsou opravdu skvělé. Mlsné koledníky pak můžete pohostit nezapomenutelnými čokoládovými dezerty nebo luxusními jogurtovými kostkami z dílny Petry Stahlové. Velikonoce budou letos opět neodolatelně lahodné! Apetit, napsáno s chutí.