Blondies možná vypadají jako obyčejná buchta, ale nenechte se mýlit. Navíc tahle světlá varianta z bílé čokolády je úplně dokonalá. Při bližším pohledu zjistíte, že vláčné těsto je posypané nejen brusinkami a bílou čokoládou, ale také mramorované krémovým sýrem – dezert je tedy hříšnou kombinací blondies a cheesecaku.
Porce
Suroviny
Porce
Na blondies
Na mramorování
Na 1 porci
- Energie 402.58 kcal
- Bílkoviny 7.75 g
- Sacharidy 45.83 g
- Tuky 20.67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/12

Recept je z vydání:
Apetit 2021/12
Chcete prožít ty nejkouzelnější Vánoce? Vezměte si na pomoc prosincové číslo Apetitu, které vychází už 11. 11. 2021. Do vánočního čísla jsme sepsali vše, co potřebujete k prožití klidného a pohodového adventu. S mladým párem se připravíme na první společně prožité svátky – podávat budeme vylepšené klasické štědrovečerní menu. Přidáme i praktické rady, jak večeři zvládnout na jedničku. Domov sladce provoníme cukrovím od redakce, Pepy Maršálka i tím bezlepkovým od Radky Vrzalové. Slavnostní tabuli ozdobíme dechberoucími svátečními dezerty a pro návštěvu připravíme naprosto nezapomenutelnou hostinu. Přidáme i tipy na vánoční dárky pro gurmány a milovníky vaření. Chybět nebude ani inspirace na rychlé recepty, které zvládnete připravit i během vánočního shonu. Na cestu se tentokrát vydáme do rakouského regionu Salcbursko, kde ochutnáme všechny tamní speciality. Přejeme vám příjemné přípravy, klidný advent a spoustu krásných okamžiků s vašimi nejbližšími, redakce Apetitu