Málokdo odolá báječným brownies s bohatou čokoládovou chutí, krustičkou na povrchu a vláčným vnitřkem. Při přípravě bez váhání sáhněte po tmavé čokoládě nejméně se 70 % kakaové hmoty. Kvalitní bílá čokoláda báječně vyrovná její hořkost.
16 kousků
Suroviny
16 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 400.06 kcal
- Bílkoviny 6.38 g
- Sacharidy 35.63 g
- Tuky 26.19 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/9
Září 2007