Nemůžete se rozhodnout, zda byste si dali raději brownies, nebo cheesecake? Spojte oba dezerty dohromady a přidejte čerstvé třešně! Výsledek vás naprosto okouzlí. Recept je až jednoduše geniální a věřte, že se stane vaším nejlepším třešňovým moučníkem!
Videorecept
Suroviny
NA CHEESECAKE
Na 1 porci
- Energie 5734 kcal
- Bílkoviny 116 g
- Sacharidy 466 g
- Tuky 370 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/7
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/7
S prázdninami máme spojené jen ty nejlahodnější vzpomínky. Pusa modrá od borůvek, třešně rovnou ze stromu, buřty opékané nad ohněm nebo brambory pečené v popelu, sladké koláče, které uměla babička nejlíp na světě… A k tomu vůně léta ve vzduchu a pohoda všude kolem. Užijme si společně další takový nezapomenutelný červenec! S novým číslem Apetitu hravě zvládnete uspořádat pro přátele opravdovou jižanskou hostinu, vařit na otevřeném ohni nebo uložit do sklenic kousek slunného léta, abyste si ho mohli během studenějších měsíců připomenut. Vítané osvěžení uprostřed toho nejparnějšího počasí vám přinesou chladivé ledové tříště. A pokud vám vrtá hlavou, jak letos naložit se sladkou úrodou, máme pro vás spoustu nápadů na šťavnaté dezerty. Apetit, napsáno s chutí.