
< 30 min
4,3
Pravé italské tiramisu

> 60 min
4,2
Kuře s čočkovým ,rizotem‘

< 30 min
4,1
Benátský vaječný likér

> 60 min
4,3
Tiramisu roláda

< 20 min
4,2
Affogato

< 30 min
4,2
Nejlepší tiramisu

< 30 min
3,5
Bleskové ragú

< 20 min
5,0
Ostružinový zabaglione

< 20 min
5,0
Pomalu pečené kuře se žampiony a marsalou

> 60 min
1,8
Tiramisu bomba

< 20 min
3,3
Vepřové plátky à la saltimbocca

< 60 min
4,5
Martinino opilé tiramisu s karamelizovanými ořechy

> 60 min
5,0
Zabaglione s marsalou

> 60 min
3,9
Cannoli – trubičky

> 60 min
4,5
Kukuřičný koláč s hruškami (amore di polenta)

< 30 min
0,0
Rychlé jehněčí ragú

< 30 min
5,0
Játra s křenovo-kmínovou kaší, cibuládou a prosciuttem

< 30 min
0,0
Zabaglione s hrozny

> 60 min
3,7
Zimní zabaglione

< 45 min
5,0
Telecí na marsale s fettuccine a houbami

< 30 min
0,0
Tiramisú s vínem
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze