Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
5,0 (8x)
29. 6. 2023
Ostružinový zabaglione
Apetit
Ostružinový zabaglione
Apetit


Snadné
< 20 min
5,0 (8x)

Zabaglione je žloutková pěna ochucená dezertním vínem marsala. Záleží jen na vás, s jakým ovocem ji budete podávat. My zvolili ostružiny a ani na chviličku jsme nelitovali.


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 510.5 kcal
  • Bílkoviny 17.67 g
  • Sacharidy 32.5 g
  • Tuky 32.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Ostružinový zabaglione

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.