Quiche je pro pikniky jako stvořený. Dá se upéct den dopředu, dobře se přenáší a dá se krájet nejen na dílky jako koláč, ale třeba i na jednohubkové kostičky. Slaných koláčů už jsme v redakci upekli mnoho, ale tenhle od Rack Food... ten budeme brzo péct zase. Je totiž skvělý!
Suroviny
NA NÁPLŇ
Na recept
- Energie 6062 kcal
- Bílkoviny 165 g
- Sacharidy 234 g
- Tuky 488 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/6
Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.