Laskonky – křupavý korpus a griliášový krém tvoří neuvěřitelně lahodnou kombinaci. Recept na laskonky vyžaduje už trochu cviku, ale podle detailního postupu pro vás budou jistě jednoduché a snadné. Připravte si kokosové laskonky jako vánoční cukroví nebo sladkou tečku k odpolední kávě. Po jemném křupnutí výbuch absolutní slasti!
Suroviny
NA ROZVAR
Na krém
Na griliáš (ingredience níže nebo 230 g hotového griliáše)
Na recept
- Energie 4466 kcal
- Bílkoviny 53 g
- Sacharidy 490 g
- Tuky 242 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/6
Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.