Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 120 min
3,8 (97x)
18. 6. 2019
Laskonky s griliášovým krémem
Apetit
Laskonky s griliášovým krémem
Apetit


Pro zkušené
< 120 min
3,8 (97x)

Laskonky – křupavý korpus a griliášový krém tvoří neuvěřitelně lahodnou kombinaci. Recept na laskonky vyžaduje už trochu cviku, ale podle detailního postupu pro vás budou jistě jednoduché a snadné. Připravte si kokosové laskonky jako vánoční cukroví nebo sladkou tečku k odpolední kávě. Po jemném křupnutí výbuch absolutní slasti!


Nezhasínat obrazovku
Na cca 20 laskonek
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 20 laskonek

NA ROZVAR

Na krém

Na griliáš (ingredience níže nebo 230 g hotového griliáše)

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4466 kcal
  • Bílkoviny 53 g
  • Sacharidy 490 g
  • Tuky 242 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(97 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Makronky

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/6

Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.