Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,5 (21x)
7. 10. 2016
Kmínový koláč plněný blaťáckým zlatem a cibulí


Snadné
< 30 min
4,5 (21x)

Naše odpověď na francouzský quiche – chuť domova jí dodává kmín a také ryze český sýr. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 6-8 minut
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 minut

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3562 kcal
  • Bílkoviny 104 g
  • Sacharidy 231 g
  • Tuky 237 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/10

Svíčková, ta pravá, jediná, a moje... Anebo taky vaše, a úplně jiná! Na náš národní poklad jeden jediný správný recept neexistuje. Oslovili jsme proto tři odborníky a získali jsme od nich recepty na svíčkovou klasickou, moderní, a dokonce i v italském stylu.Bramborové těsto je tradiční, jednoduché a tak univerzální! Z jednoho a téhož těsta připravíte knedlíky, šišky, placičky i dezerty a sladká jídla, na které je naše národní kuchyně právě pyšná.Ochutnejte hvězdy podzimu! Jablka, hrušky, ořechy a kaštany – to jsou poklady říjnové kuchyně. V našich receptech vás znovu překvapí a uchvátí.