Po ochutnání zjistíte, že marcipán uvnitř každé švestky je to, co vám dodnes v knedlících chybělo. A jestli budete sypat mákem jako my, nebo tvarohem, už záleží jen a jen na vás!
Videorecept
Suroviny
Na dokončení
Na recept
- Energie 1421 kcal
- Bílkoviny 16 g
- Sacharidy 172 g
- Tuky 83 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/10
Svíčková, ta pravá, jediná, a moje... Anebo taky vaše, a úplně jiná! Na náš národní poklad jeden jediný správný recept neexistuje. Oslovili jsme proto tři odborníky a získali jsme od nich recepty na svíčkovou klasickou, moderní, a dokonce i v italském stylu.Bramborové těsto je tradiční, jednoduché a tak univerzální! Z jednoho a téhož těsta připravíte knedlíky, šišky, placičky i dezerty a sladká jídla, na které je naše národní kuchyně právě pyšná.Ochutnejte hvězdy podzimu! Jablka, hrušky, ořechy a kaštany – to jsou poklady říjnové kuchyně. V našich receptech vás znovu překvapí a uchvátí.