2012/4
01.04.2012

2012/4
01.04.2012
Obsah vydání
- Sladké Velikonoce
- Velké vajíčkové hody
- Sekanina aneb jarní nářez

< 60 min
2,3
Vejce v bramboráku

> 60 min
4,6
Šlehačkový beránek

> 60 min
4,3
Jehněčí na tymiánu

< 50 min
4,3
Pórková polévka s pamazánem

< 60 min
5,0
Filety z tresky s pikantním červeným pestem

> 60 min
4,4
Kuře s nádivkou s játry a s medvědím česnekem

< 30 min
3,4
Dort z limoncella a ricotty

< 30 min
3,9
Kořeněné hovězí v thajském stylu

< 45 min
4,2
Staročeské medové perníky

> 120 min
4,2
Dušené hovězí po italsku

< 60 min
0,0
Jarní frittata

< 75 min
4,5
Tvarohový mazanec

< 60 min
4,1
Skandinávské mleté maso s bramborami

> 60 min
3,9
Mleté bochánky s parmazánovou krustou

> 60 min
3,6
Hovězí na pivě s bylinkovými knedlíčky

> 60 min
4,9
Sekaná s paprikami a olivami

< 30 min
5,0
Vejce naměkko s toustíky

< 60 min
3,3
Vajíčkové sendviče

< 30 min
5,0
Vejce v toustovém chlebu

< 60 min
3,7
Smažení sledi

< 30 min
3,8
Focaccia s cherry rajčátky a pestem

< 10 min
4,7
Volské oko

< 90 min
4,1
Mleté hovězí maso zapečené v těstě

< 30 min
0,0