Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (7x)
31. 3. 2017
Filety z tresky s pikantním červeným pestem


Snadné
< 60 min
5,0 (7x)

Pokrm, který dokazuje, že dietní jídla nemusejí být vůbec nudná a bez chuti.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 304.25 kcal
  • Bílkoviny 26.5 g
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 15.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/4

Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez

Související články

Zapečená uzená ryba na smetaně s brambůrkami

Bacalhau: ryba, kterou miluje celé Portugalsko

Když se v portugalské restauraci nebo místních zeptáte, které jídlo byste určitě měli ochutnat, nejspíš zazní, že bacalhau. Bacalhau znamená v portugalštině ‚treska‘, v gastronomickém smyslu však Portugalci tímto výrazem označují tresku nasolenou a sušenou. Čerstvou rybu bez soli hledejte v Portugalsku pod názvem ‚bacalhau fresca‘.