< 90 min
3,8
Zapečený květák se sýrem
> 60 min
5,0
Masové ragú v rolovaném lilku
< 75 min
4,1
Zapečený letní květák
< 60 min
3,8
Zapečená dýně s jáhlami a s kysanou zeleninou
> 60 min
4,4
Zapečené smetanové brambory
< 30 min
4,2
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
> 60 min
3,9
Zapečená rajčata s bramborami a bazalkou
< 10 min
2,0
Zapečené jablíčko
> 60 min
3,8
Zapečené chorizo s bramborami
< 60 min
4,0
Krůtí kousky
< 45 min
4,1
Zapečená brokolice
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví