Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,2 (21x)
25. 8. 2016
Zapečené fazole s jablky a slaninou
Apetit
Zapečené fazole s jablky a slaninou
Apetit


Snadné
< 60 min
4,2 (21x)

Vláčné fazole v aromatickém rajském pyré si dobře rozumějí s jemnou vůní jablek a razantní slaninou. Souhru vůní skvěle doplní saturejka, bylinka podobná tymiánu. Jídlo je výtečné i na druhý den!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 704.5 kcal
  • Bílkoviny 62 g
  • Sacharidy 137.5 g
  • Tuky 12.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Gábina
21.02.2008 21:45
Je to dobrota, nikdy by mě nenapadlo, že půjdou jablka k fazolím. Tak díky za nápad.
  profile image
Alena
04.09.2007 15:48
Recept se nachází v č.1/06, str.17
  profile image
mlsoun
12.10.2006 20:27
báječné opravdu moc. zkuste to také.
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006