Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,9 (7x)
18. 7. 2014
Zlaté brambůrky
pixabay.com
Zlaté brambůrky
pixabay.com


Velmi snadné
> 60 min
4,9 (7x)

Dokonalou zlatou barvu a křupavou kůrčičku zaručí sádlo (kachní, husí nebo vepřové). Brambory se upečou i v méně rozpálené troubě, ale vysoká teplota jim svědčí víc. Proto je radíme (do)péct, zatímco hotová krůta odpočívá před podáváním.


Nezhasínat obrazovku
8-10
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 586.38 kcal
  • Bílkoviny 5.63 g
  • Sacharidy 53.5 g
  • Tuky 37.13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/12

Prosinec 2005