Přiložte polínko do ohně vánočního nadšení a upečte si stylový dezert podle staré keltské tradice. Nejenže vypadá efektně, ale hlavně je to jedna z nejúžasnějších sladkostí, které jsme kdy v redakční kuchyni ochutnali. Vážně!
12 kousků
Suroviny
12 kousků
Na krém
Na polevu
Na pěnové žampiony
Na čokoládové lanýže
Na ozdobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 997.67 kcal
- Bílkoviny 24.58 g
- Sacharidy 81.17 g
- Tuky 64.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/12
Prosinec 2005