Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (121x)
11. 10. 2017
Nepečený čokoládový dort s lesním ovocem


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (121x)

Ideální sladká tečka za nedělním obědem? Přece tento hedvábně jemný čokoládový dort s malinovou omáčkou! Hotová slast...


Nezhasínat obrazovku
Na 1 dort
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 dort

Na krém

Na omáčku a dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6893 kcal
  • Bílkoviny 69 g
  • Sacharidy 504 g
  • Tuky 505 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(121 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/9

Září je tu a s ním i začátek babího léta, nového školního roku a sezony spousty báječných a lahodných surovin. Užijte si s námi a našimi recepty první podzimní měsíc naplno a s chutí. S naším velkým svačinovým manuálem už si na obyčejný rohlík s máslem ani nevzpomenete! Nápadů na chutné a neotřelé svačiny totiž nikdy není dost. Načerpejte inspiraci, která se vám bude hodit nejen na začátku školního roku, ale celoročně! Oříšky nejen pro Popelku. Není větší slast než jádra vlašských ořechů, když se dají ještě loupat, a také lískové oříšky rovnou z keře. A pak ještě dobroty podle našich receptů. Užijte si tyhle zdravé poklady na maximum! Připravte pro své blízké dokonalý nedělní oběd podle šéfkuchaře Babiččiny zahrady, Radka Davida. Využijte po jeho vzoru lokálních a sezonních surovin a proměňte je v naprosto luxusní a nezapomenutelné menu. Pokořte listové těsto! Překonejte předsudky a strach a naučte se s námi připravit domácí listové těsto. Není to tak složité, jak se zdá! Stačí se jen přesně držet receptu a skvělý výsledek je zaručen. Pak už můžete popustit uzdu fantazii a pustit se do tvorby křehoučkých palmiers, sladkých či slaných koláčů, závinů a taštiček či chlouby francouzské cukrařiny, mille-feuille. Nahlédněte se námi do skvělé nové knihy Jany Florentýny Zatloukalové Večeře u Florentýny. Vybrali jsme pro vás na ochutnávku pár lahodných receptů, které vás nenechají na pochybách, že se jí její další kniha opět povedla na výbornou. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.