Recept jsme objevili v krásné knize Kimchi, zmiňované na předchozí straně. Dočtete se u něj, že korejští kuchaři nevěří slepě receptům, ale spoléhají se na vlastní intuici.
Videorecept
Suroviny
Na ochucovací pastu
Na recept
- Energie 464 kcal
- Bílkoviny 16 g
- Sacharidy 85 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/3
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/3
Společně si připravíme domácí kari pasty a z nich uvaříme báječná jídla, která dokonale zahřejí a nabijí tělo energií. Hitem dneška je bezesporu fermentování! S námi ho zcela hravě zvládnete i v domácích podmínkách... Spojíme špetku vzpomínek z dětství s kapkou inspirace z amerických bister a užijeme si spolu návštěvu mléčného baru. Dáte si raději jahodový shake nebo řezy Florida? Piknik v zimě? Ano! Uvařte si dobroty podle našich receptů a uspořádejte malou hostinu na čerstvém vzduchu... Zařaďte do svého jídelníčku superpotraviny! Jsou plné živin, vitamínů a minerálů a pro vaše zdraví udělají maximum.