Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,0 (6x)
6. 4. 2017
Jehněčí pečeně s bazalkovo-mátovým pestem
Apetit
Jehněčí pečeně s bazalkovo-mátovým pestem
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,0 (6x)

Bazalkovo-mátové pesto uchvátilo úplně všechny v redakci – mátu rozhodně nevynechte! 


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na pesto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4463 kcal
  • Bílkoviny 395 g
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 315 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/4

Přivítejme společně jaro! Vyberte si některý ze svěžích receptů, plných čerstvých surovin… Připravíte nejdříve pesto z medvědího česneku, špenátovou polévku s quinoou, rebarborový koláč nebo kuřecí burger s rukolou? Co vaří doma manželky šéfkuchařů? Nahlédněte spolu s námi do jejich kuchyně. Vyzrajte konečně na obávané kynuté těsto! Není se čeho bát, s naším podrobným návodem to zvládnete raz dva. Vejce v hlavní roli. Pošírovaná, pečená, nahniličko, natvrdo... S našimi originálními recepty z celého světa vás vejce nikdy neomrzí! Muffiny jsou stále in! Vyzkoušejte naše snadné, neotřelé a chuťově vyladěné recepty!