Regionální cukroví z italské Kampánie, připravené podle prastarého receptu, osvěžuje trocha likéru s vůní anýzu. K tradici patří i vyřezávání do jednoduchých tvarů. Těsto je tak snadné, že může posloužit i jako základ k další tvorbě: slepování krémem nebo zavařeninou a přelévání polevami.
25 perníčků
Suroviny
25 perníčků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 67.4 kcal
- Bílkoviny 1.4 g
- Sacharidy 10.32 g
- Tuky 1.88 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/12
Prosinec 2005