Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (2x)
18. 7. 2014
Anýzové rybky
Apetit
Anýzové rybky
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (2x)

Regionální cukroví z italské Kampánie, připravené podle prastarého receptu, osvěžuje trocha likéru s vůní anýzu. K tradici patří i vyřezávání do jednoduchých tvarů. Těsto je tak snadné, že může posloužit i jako základ k další tvorbě: slepování krémem nebo zavařeninou a přelévání polevami.


Nezhasínat obrazovku
25 perníčků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

25 perníčků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 67.4 kcal
  • Bílkoviny 1.4 g
  • Sacharidy 10.32 g
  • Tuky 1.88 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/12

Prosinec 2005