„Od chvíle, co tento moučník peču, ho po mně chce recept každá návštěva, která jej u nás ochutnala,“ prozradila nám čtenářka Eva Reš. Je to prostě dokonalé nebe v hubě, které lahodí malým i velkým. A jeho příprava není ani trochu složitá. S námi ho rozhodně zvládnete.
Videorecept
Suroviny
Na krém
Na těsto
Na ořechovou vrstvu
Na dokončení
Na 1 porci
- Energie 11156 kcal
- Bílkoviny 162 g
- Sacharidy 880 g
- Tuky 733 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/5
Konečně je čas pustit se do vaření z čerstvých jarních surovin. Vymysleli jsme pro vás snadné a rychlé večeře pro pracovní týden. Představíme vám kůzlečí maso, které zbožňujeme pro jeho jemnou chuť, a nezapomeneme ani na chřest. Dáte si zelený, nebo bílý? My hlasujeme pro oba.Tohle číslo jsme uvařili společně s pěti odvážnými čtenáři. Radka, Eva, Helena, Filip a Petr do květnového Apetitu dali obrovský kus srdce a výsledkem jsou jídla, která vypadají krásně, a ještě lépe chutnají. Užijte si jejich menu stejně jako my!Víte, jaká je největší slast? Ochutnejte naše sladké dezerty a budete znát odpověď. Kořeněný dort s malinami, banánový cheesecake, tres leches i hříšné zmrzlinové poháry si užijete do poslední lžičky.