„Řezy peče moje tchyně. Míváme je k nedělní kávě i v míse s vánočním cukrovím,“ říká grafička Zuzana Jeřábková. Medové řezy známé také jako ‚nebe v hubě‘ si nás doslova získaly a proto není divu, že jsme Zuzku ihned poprosili o recept.
Suroviny
Na ořechovou krustu
Na krém
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 9115 kcal
- Bílkoviny 140 g
- Sacharidy 831 g
- Tuky 575 g
Postup přípravy
Autor: Zuzana Jeřábková, z vydání Apetit 2011/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2011/12
3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta
Komentáře
Genialni! Tenhle medovy rez byl hitem nasich vanoc, vsichni chteji recept :) Spodni vrstvu jsem misto mlikem potrela kavou (stacilo jedno silne preso), a do kremu jsem pridala rumovou esenci. Moc diky!