Upečte si nejlepší pizzu podle našeho receptu sami doma – zjistíte, že příprava je překvapivě jednoduchá. Vše začíná u dokonalého těsta. Aby byla domácí pizza opravdu k nakousnutí, stačí vám recept na základní těsto na pizzu. Zbytek už je jen na vaší fantazii.
Videorecept
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 603 kcal
- Bílkoviny 18.25 g
- Sacharidy 81.25 g
- Tuky 19.75 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2008/4
Duben 2008
Komentáře
Dobrý den,
pizza by se po obložení měla péct 10–12 minut při 250 °C :-).
Přejeme krásný den, redakce Apetitu
Nejlepší těsto na pizzu, které jsem kdy jedla. Příprava je velice snadná, těsto vždy krásně vykyne a krásně se s ním pracuje. Jednoduše vynikající.
Tak to je ten nejlepsi recept, ktery jsem kdy zkousel. Dle tohoto receptu (pouzivam vysoce bilkovinnou mouku) je pizza neskutecne dobra, s pizzami z obycejnych pizzerii, kde nemaji pec na drevo anebo pouzivaji nekvalitni ingredience, je nesrovnatelna. Ale jako vzdy ,zalezi na kvalite pouzitych surovin, obzvlaste tomatoveho zakladu a dobrych syru a rajcat .
Dekuji za recept ;-)
no povedla se velmi ale cena té dlaždice mně trošku překvapila.dělala jsem na předem vyhřátém plechu
Fantastické-100kč za pizzu z pizzerie?S tímhle těstem určitě už ne.Jako rajčatový základ na těsto jsem použil rajčatové pyré ve kterém jsem rozmíchal italské koření od Vitany a nemělo to chybu!Těsto jsem po rozválení přesunul na pečící papír,naložil na něj dobroty a takto přichystané přesunul na rozpálený plech.
Kdy se má přidat sůl?
Sůl přidejte spolu s moukou. Informaci jsme do receptu doplnili. Děkujeme za upozornění.
Vyborne testo!!! Rozhodne doporucuji ;))