Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,7 (9x)
18. 7. 2014
Prosciutto e rucola
Apetit
Prosciutto e rucola
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,7 (9x)

Pizza, sušená šunka a rukola – vítejte v Itálii! Prosciutto e rucola je naprostá italská klasika, která nikdy nesklame. Kouzlo tkví v kvalitních surovinách - skvělém křupavém těstě a lahodné sušené šunce. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 699.5 kcal
  • Bílkoviny 78 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 42 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/4

Duben 2008

Související články

Michelinský kuchař

Kvíz: Víte, co je fine dining a finger food nebo používáte cizí termity, i když je neznáte suterénně?

V restauraci vám číšník nabídne menu à la carte, kamarádka vás pozve na brunch ve stylu potluck a na internetu narazíte na článek o tom, že každý máme nějaké comfort food. Jste si jistí, že se orientujete, nebo vám jde někdy z cizích pojmů v oblasti gastra trochu hlava kolem? Otestujte svoji znalost a uvidíte, jestli si máte příště na večeři vzít slovník cizích slov nebo jste v bezpečí.