Recept na tenhle původně francouzský koláč s jablky prostě musíte mít ve svém pekařském repertoáru! Křehké těsto plněné šťavnatými jablky si zamilujete od prvního sousta. Dostupnost surovin a jednoduchá příprava dělá z tohoto receptu favorita, po kterém sáhnete kdykoliv budete mít chuť podávat ke kávě nějaký luxusnější moučník.
Videorecept
Na 1 koláč o průměru 25 cm
Suroviny
Na 1 koláč o průměru 25 cm
Na těsto
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 472.83 kcal
- Bílkoviny 6.83 g
- Sacharidy 47 g
- Tuky 26.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/10
2004/10