Nová registrace Zapomenuté heslo

Thajská kuchyně

Thajská kuchyně je známá svou výraznou harmonií chutí – spojuje sladké, kyselé, slané i pálivé do jedinečných kombinací. Typické jsou čerstvé bylinky, kokosové mléko, chilli, rybí omáčka, citronová tráva, koriandr a limetky, které pokrmům dodávají charakteristickou vůni i chuť. Mezi oblíbená jídla patří thajské kari, polévka tom yum nebo nudle pad thai. Objevte inspiraci na autentické recepty i moderní úpravy, díky nimž si doma snadno připravíte thajskou kuchyni plnou svěžesti a výrazných chutí.

Salát s grilovanou panenkou
< 45 min
5,0

Salát s grilovanou panenkou

Domácí kari pasta
< 60 min
5,0

Domácí kari pasta

Veganské červené kari s houbami
< 45 min
5,0

Veganské červené kari s houbami

Vietnamská polévka pho bo
Bleskové kuřecí pho
Veganský ramen s houbami
Tofu ramen se špenátem
15receptů
15 receptů na asijské polévky: Vyzkoušíte vietnamskou Pho, thajskou Khao Soi, japonský ramen nebo nějakou jinou?
Máslové file s kari omáčkou a zeleninou
< 10 min
3,8

Máslové file s kari omáčkou a zeleninou

Bleskové zelené kari
< 20 min
3,8

Bleskové zelené kari

Všechny kategorie článků