Bylinkové máslo je úžasně variabilní a chuťově rozsvítí i obyčejné brambory, a co teprve steak! Verze s listovou hořčicí je příjemně pikantní.
Suroviny
Na recept
- Energie 1155 kcal
- Bílkoviny 1 g
- Sacharidy 4 g
- Tuky 126 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/5

Recept je z vydání:
Apetit 2017/5
Díky květnovému číslu se můžete seznámit s redakcí, vyzkoušet naše aktuální receptové hity a oslavit s Apetitem 13. narozeniny! Také se snadno a rychle naučíte upravit opravdovou hvězdu sezony – český chřest, vařit s čerstvými bylinkami a sbírat plané kvítí. Pod vedením šéfkuchaře Libora Krušinského hravě připravíte dokonalé jarní menu jako z luxusní restaurace. S květnovým Apetitem také bleskově podlehnete kouzlu oblíbené superpotraviny, avokáda! Vyladěné recepty vám pomohou s noblesou zvládnout i jednu z největších pekařských výzev, tedy přípravu sladkého baru na svatbu včetně třípatrového dortu. Apetit, napsáno s chutí.