Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
2,3 (12x)
30. 9. 2016
Ředkvičkové máslo


Velmi snadné
< 30 min
2,3 (12x)

Šťavnaté ředkvičky po francouzsku.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 335.75 kcal
  • Bílkoviny 2.75 g
  • Sacharidy 1.75 g
  • Tuky 35.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,3/5

Hodnocení receptu

2,3/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
xmargitka
17.05.2010 13:07
Ochutnala jsem u kamarádky váš recept a doma ho zkusila s mascarpone (tudíž jsem nedávala máslo). Je to lahůdka. Jednoduché a výborné! Hodí se i na party.
  profile image
Alena
29.08.2007 14:35
Recept se nachází v č. 7/04

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/7

Červenec 2004

Související články

jarní zeleninový salát s ředkvičkami

Zelené a svěží jarní vaření

Sladký hrášek, malé žluťoučké brambory a opravdu čerstvý chřest jsou k dostání jen pár týdnů v roce, a proto stojí za to zaměřit se na ně! Na jaře má sezonu všechna křehká, svěží zelenina, díky které můžeme konečně vařit z čerstvých a místních surovin.