Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,3 (12x)
18. 7. 2014
Zapečený fenykl
Zapečený fenykl
Zapečený fenykl
Zapečený fenykl


Velmi snadné
< 20 min
3,3 (12x)

Bude vám chutnat jako předkrm i lehké hlavní jídlo.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 313 kcal
  • Bílkoviny 16.75 g
  • Sacharidy 8.25 g
  • Tuky 18.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2011/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/9

Muffiny – 1 těsto, 10 variantVtipné a chutné svačiny do školyTažený štrúdl od mistraSezona: jehněčí, květák, fíky