Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,4 (19x)
18. 7. 2014
Fenykl s rajčaty a bílým vínem
Flickr.com
Fenykl s rajčaty a bílým vínem
Flickr.com


Velmi snadné
> 60 min
4,4 (19x)

Fenykl je zelenina, kterou v zimě běžně dostanete v supermarketech i tržnicích. Bulvy mají typickou anýzovou chuť a jsou velmi křupavé a křehké. Dušením báječně zvláční a charakteristická chuť získá další příjemný rozměr. Hodí se k pečeným masům a grilovaným uzeninám.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 147 kcal
  • Bílkoviny 2.75 g
  • Sacharidy 9.5 g
  • Tuky 7.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Jitka Dvořáková profile image
Jitka Dvořáková
19.10.2022 15:43
Výborné
  profile image
narcisk
23.06.2015 17:13

Uvařila jsem ho jako přílohu ke kuřecím steakům a chutnal nám tak, že ho zařadím do kuchařky s oblíbenými recepty. Je to voňavé, lehké, chutné jídlo. Určitě zajímavá obměna klasických příloh.

  profile image
Alena
04.09.2007 17:04
Recept se nachází v č.2/06, str.26
  profile image
betty
22.08.2007 16:01
Uvarila jsem presne podle receptu a bylo to vyborne... normalne fenykl moc nemusim, ale v tehle uprave mne i vsem ostatnim moc chutnal:-)
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/2

Únor 2006