Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,7 (20x)
20. 2. 2017
Zapékaný fenykl s černými olivami


Velmi snadné
< 30 min
3,7 (20x)

Bulvy fenyklu jsou dnes v prodeji prakticky celoročně. Můj recept je zvláštní v tom, že buclaté řapíky loupu po vlákně. Fenykl můžete také rozčtvrtit a jednotlivé vrstvičky oddělovat od středu podobně jako cibuli. Zapékaný fenykl s černými olivami voní středomořím. 


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 234.5 kcal
  • Bílkoviny 6.67 g
  • Sacharidy 3.5 g
  • Tuky 21.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
pacanda
11.04.2007 19:57
jen malé poopravení - fenykl nemá žádnou bulvu, to tak max. kedluben, a nemá ani hlízu, jde totiž o "zdužnatělé bazální části řapíku". To abychom si nepletli pojmy s dojmy.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/9

2004/9