Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
4,3 (12x)
18. 7. 2014
Zapečené žampiony s kozím sýrem
Apetit
Zapečené žampiony s kozím sýrem
Apetit


Snadné
< 10 min
4,3 (12x)

Vysoce efektní jídlo pro vegetariány, jehož příprava zabere jen 10 minut vašeho času.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 452 kcal
  • Bílkoviny 27.5 g
  • Sacharidy 33.5 g
  • Tuky 15.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
madenio
15.12.2009 17:16
Toto jedlo som pripravoval podla receptu a bola to jedna velka hroza. Chute absolutne neprepojene a sampiony dostali pri duseni s vinom a tymianom cudnu pachut.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.