Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (10x)
18. 7. 2014
Pstruh na slanině


Snadné
< 30 min
4,4 (10x)

Pstruh patří k nejlahodnějším a nejkvalitnějším rybám z našich potoků a řek!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1471.25 kcal
  • Bílkoviny 52 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 141.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
witchinka
05.06.2010 19:03
Tento recept jsem dnes vyzkoušela a doporučuji ho všem, kteří mají rádi jemné, a zároveň osvěžující chutě. Velice jednoduchá příprava s výborným výsledkem. Pstruh byl měkoučký, tymián a citrón mu dodali lehkou a jemnou chuť, která osvěží a skvěle naladí.
  profile image
Alena
05.09.2007 08:43
Recept se nachází v č.6/06, str.60
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006

Související články

salát s tuňákem

5 večeří s rybou

Rybičko zlatá, přeju si… snadnou a rychlou večeři. A k tomu zdravou, která bude chutnat dětem i dospělým. Za pár minut vykouzlíte plnohodnotné jídlo a nasytíte celou rodinu.