„Tímto jídlem jsme si připomněli všechny recepty, které psala naše bývalá kolegyně Katka Švejdová (poznávacím znamením byla slanina a litry smetany). Tak, tyhle ředkvičky jsou pro Katku a pro odvážné!“ směje se redaktorka Darina Sieglová.
Suroviny
Na bramborovou kaši
Na ředkvičky
Na recept
- Energie 2714 kcal
- Bílkoviny 74 g
- Sacharidy 84 g
- Tuky 228 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/5
Díky květnovému číslu se můžete seznámit s redakcí, vyzkoušet naše aktuální receptové hity a oslavit s Apetitem 13. narozeniny! Také se snadno a rychle naučíte upravit opravdovou hvězdu sezony – český chřest, vařit s čerstvými bylinkami a sbírat plané kvítí. Pod vedením šéfkuchaře Libora Krušinského hravě připravíte dokonalé jarní menu jako z luxusní restaurace. S květnovým Apetitem také bleskově podlehnete kouzlu oblíbené superpotraviny, avokáda! Vyladěné recepty vám pomohou s noblesou zvládnout i jednu z největších pekařských výzev, tedy přípravu sladkého baru na svatbu včetně třípatrového dortu. Apetit, napsáno s chutí.