Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,7 (16x)
18. 7. 2014
Vepřové kotletky v cidru se šalvějí a jablky


Snadné
> 60 min
4,7 (16x)

Vepřové kotlety jsou na dušení ideální, a protože nepotřebují tolik páry, stačí jim mělčí nádoba. Jablečný cidre můžete nahradit světlým, lehkým pivem, které není příliš hořké.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 350.75 kcal
  • Bílkoviny 21.25 g
  • Sacharidy 11.25 g
  • Tuky 23.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Vepřové kotletky v cidru se šalvějí a jablky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

K L profile image
K L
01.08.2015 20:45

Vyborne, doporucuji!

  profile image
Alena
04.09.2007 17:02
Recept se nachází v č.2/06, str.25
  profile image
petr
06.06.2007 13:26
Cidr jsem nahradil slabým světlým pivem, do kterého jsem kápnul jablečný ocet. Jinak je to vynikající recept, poměrně jednoduchý
  profile image
Yaschi
02.02.2007 16:05
Je to výborné. Díky za inspiraci ;o)
  profile image
majketka
23.05.2006 19:37
Tento recept mám ten pocit dělal kdysy ve svém expresu kuchař Ansley Herriot...pomatuji si, že již tenkrát mě ten recept velmi nadchl a musím uznat, že jeho varianta s hustou zakysanou smetanou mi přišel delikátnější. Váš recept jsem ale zkusila a je také výtečný, jen opravdu doporučuji šalvěj čerstvou...naštěstí jarní období nám na bilinky přeje:-).....
  profile image
Ivanka
04.08.2006 10:26
Tento recept doporučuji všem, je opravdu jednoduchý a zároveň velmi nevšední
  profile image
Yaschi
02.02.2007 16:07
Ať se snažím jak se snažím, bylinky za oknem me vždy uhynou ;o(((
  profile image
Marťa
31.07.2007 12:32
Doporučuji kupovat čerstvé bylinky v sezoně na trhu, kde lze koupit skoro všechny dostupné druhy úplně čerstvé. Já jsem takto sehnala i šalvěj
  profile image
Pavla
29.02.2008 17:31
Mám výbornou zkušenost s uchováním bylinek v mrazáku - do jednotlivých skleněných doziček nasypu již očištěné a posekané bylinky a mám vždy po ruce přesně takové množství, které potřebuju. Takto lze uchovávat všechny možné bylinky, horší zkušenost mám pouze s pažitkou a naťovou cibulkou, které jsou po rozmrazení rozplizlé. Tzn. v sezóně doporučuji nakoupit zásoby a uchovávat takto :o)))

Související články

Cider

Jablečná hádanka: Cider nebo cidre? Čím se od sebe liší?

Na první pohled téměř nerozeznatelné názvy dokáží zamotat hlavu snad ještě více než samotný moštový nápoj. Jak je spolehlivě rozeznat, abyste při příští objednávce v restauraci zapůsobili jako kulinářský guru? Poradíme, jak se ve světě cid(e)rů hbitě zorientovat.