Velikonoční nádivka v originálním pojetí? Ano! Upečte tyto ‚jednoporcovky‘, které padnou akorát do ruky! Velikonoční nádivkové muffiny potěší každého koledníka, ale můžete si je připravit i jako chutnou svačinu na výlet či do práce na oběd. Uznejte, že moderní kabátek této kopřivové nádivce rozhodně sluší. A recept není o nic složitější.
Videorecept
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 499.25 kcal
- Bílkoviny 16.08 g
- Sacharidy 15 g
- Tuky 41.08 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/4
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/4
Na Velikonoce pro vás máme ty nejlepší recepty, abyste si svátky jara opravdu vychutnali. Prozradíme vám, co vařit na Zelený čtvrtek, Velikonoční neděli i čím pohostit mlsné koledníky.Konečně je tu jaro a s ním i zelené lupení vhodné k jídlu. Vychutnejte si špenát i saláty v trochu jiné formě, než jste zvyklí. Nebo se s námi pusťte do štiplavých ředkviček.K prvním jarním dnům patří neodmyslitelně také vejce. Naučte se je připravovat na všechny způsoby. S našimi recepty zvládnete jednoduché snídaňové úpravy, nadýchanou omeletu i obávané suflé.Oslaďte si život! Nejlepší větrníky, kremrole, koňakové špičky i punčové řezy si nyní můžete upéct i doma. Dezerty z českých cukráren si zamiluje každý.