Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,8 (21x)
18. 7. 2014
České vdolečky
Apetit
České vdolečky
Apetit


Snadné
> 60 min
3,8 (21x)

Oproti bavorským vykrajovaným vdolečkům s důlkem se zploštělé bochánky nejprve suší v troubě a pak smaží. A jsou ještě kypřejší a nenasáklé tukem.


Nezhasínat obrazovku
5
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

5
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 889.4 kcal
  • Bílkoviny 18.6 g
  • Sacharidy 108.2 g
  • Tuky 42 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva