Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,3 (29x)
22. 5. 2017
Palačinky s vanilkovým krémem
Apetit
Palačinky s vanilkovým krémem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,3 (29x)

Palačinky s vanilkovým krémem a ovocem vám nedají spát! Jsou nadýchané, jemné a naprosto ideální jako sladká snídaně nebo rychlý dezert. Vanilkový krém a horké ovoce jim dodají jistý punc luxusu. A vybrat si můžete ze dvou verzí – palačinky z klasické bílé mouky, nebo zdravější pohankové palačinky.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na klasické palačinky

Na pohankové palačinky

Na náplň

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1110.5 kcal
  • Bílkoviny 47 g
  • Sacharidy 133.25 g
  • Tuky 41.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(29 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
neo
17.07.2008 18:33
do těsta přidávám ještě trochu pečícího prášku a palačinky jsou pak ještě o něco lepší
  profile image
Madla
15.09.2008 18:35
Každý rok se nadělám mnoha a mnoha porcí palačinek na našem tanečním soustředění, tak příští rok zkusím i tyto. Můj vylepšovák je perlivá voda. Stačí jen troška- asi tak půl deci. Palačinky jsou pak vláčné a moc dobré. A aby se netrhaly, musí aspoň půl hodiny odpočívat!!! Tak a to myslete a udělejte je včas :)
  profile image
Alena
14.09.2007 08:14
Recept se nachází v č.2/07, str.19

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/2

Únor 2007

Související články

vanilka

Vyrobte si domácí vanilkový cukr

Vytáhli jste právě z trouby nadýchanou bábovku? Dokončete své dílo sladkým sněhobílým popraškem. Na pocukrování je nejlepší pravý vanilkový cukr - připravte si i vy báječný domácí, jehož vůni se nic nevyrovná.