Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,9 (7x)
18. 7. 2014
Vajíčka s ančovičkou
Apetit
Vajíčka s ančovičkou
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,9 (7x)

Ideální jednohubka – sotva se rozplyne na jazyku, už chcete další!


Nezhasínat obrazovku
12 jednohubek
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

12 jednohubek
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 213.5 kcal
  • Bílkoviny 20.75 g
  • Sacharidy 0.17 g
  • Tuky 14.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/1

Leden 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.