Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (1x)
23. 3. 2016
Zastřená vajíčka na bagetě


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (1x)

Vyklepnout vejce do misky, nechat je sklouznout do naběračky ponořené v horké tekutině, takže bílek lehce ‚zastře‘ ještě vláčný žloutek – pošírování chce trochu cviku. Ale žádné strachy, zvládnete to!


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 365 kcal
  • Bílkoviny 14.83 g
  • Sacharidy 15.17 g
  • Tuky 25.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/1

Leden 2005

Související články

zapékané bagety

5 snadných jídel s pečivem

Znáte ty dny, kdy máte pocit, že víc než chleba s máslem k večeři připravit nezvládnete? Přitom ‚uvařit‘ z pečiva báječnou večeři je snadnější, než by vás napadlo.  Proměňte kousek pečiva v úžasnou hostinu. Stačí pár surovin, které máte určitě v lednici či ve spíži, a naše nápady na lahůdková jídla, která z talířů zmizí během okamžiku.