Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,0 (270x)
27. 8. 2019
Tvarohová bábovka
Apetit
Tvarohová bábovka
Apetit


Snadné
< 90 min
4,0 (270x)

Královnu českých moučníků, zvládnete podle našeho receptu hravě. Výsledkem je na jazyku se rozplývající tvarohová bábovka – dobrota, sladká tak akorát. Výborná tvarohová bábovka se stane nezapomenutelnou součástí vaší poobědové siesty a věříme, že také jeden z vašich nových rodinných receptů.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na 1 bábovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 bábovku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6728 kcal
  • Bílkoviny 207 g
  • Sacharidy 823 g
  • Tuky 279 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(270 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/9

Poprázdninový návrat do reality všedních dnů? Zářijový Apetit je tu a pomůže vám odpovědět na spoustu otázek! Poradí jak připravit zdravou a vydatnou snídani pro celou rodinu, když ráno není času nazbyt, nebo co uvařit k večeři, aby všem chutnalo. Zkuste třeba recepty na jídla, která na svých vybíravých ratolestech otestovaly naše redakční mámy, nebo vyzkoušejte neokoukané těstovinové saláty, které druhý den hravě proměníte v oběd do krabičky. O víkendu si pak nezapomeňte udělat čas na relax v kuchyni! Rozjeďte to v divokém karibském rytmu anebo zvolněte a pusťte se do přípravy poctivého nedělního oběda, jaký si pamatujete od babičky. K odpolední kávě pak nezapomeňte upéct některý ze šťavnatých dezertů z podzimního ovoce! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.