Obyčejná bábovka, říkáte si možná. Jenže tahle je plná tvarohu, voní po rumu a čokoládě a zmizí dřív, než se otočíte. A navíc: bude nadýchaná a vláčná i druhý a třetí den. Rumová bábovka s čokoládou je vynikající jen tak, s čajem či kávou nebo přelitá zakysanou smetanou.
8-10
Suroviny
8-10
Na čokoládovou polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 693.63 kcal
- Bílkoviny 16.88 g
- Sacharidy 74.63 g
- Tuky 35.25 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2008/2
Únor 2008
Komentáře
Před chvílí jsem vyndala bábovku z trouby a zdá se, že se "zdrcla". Jak je to možné? Postupovala jsem přesně podle receptu, jen másla jsem podle rady dala o něco méně.
Milá Lucko, doporučujeme držet se receptu. Roli hraje hodně faktorů. Je možné, že jste bábovku vyklepla z formy dřív, než stihla trochu vychladnout.