Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,6 (19x)
18. 7. 2014
Okurková polévka
Depositphotos.com
Osvěžující okurková polévka
Depositphotos.com


Velmi snadné
< 20 min
4,6 (19x)

Celý Balkán miluje svěží trio jogurt, okurky a česnek. V Řecku je to známá krémová omáčka tzatziki – a v Bulharsku tahle letní osvěžující okurková polévka, které se říká tarator. Mimo již zmíněné ingredience si bulharský tarator potrpí také na čerstvý kopr, se kterým rozhodně nešetřete. Studená okurková polévka díky němu získá ten správný šmrnc.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 228.5 kcal
  • Bílkoviny 13.75 g
  • Sacharidy 12.5 g
  • Tuky 14.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme článek s videem

Cuketová polévka – rychlé letní jídlo mnoha chutí a podob

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/5

Květen 2006