Celý Balkán miluje svěží trio jogurt, okurky a česnek. V Řecku je to známá krémová omáčka tzatziki – a v Bulharsku tahle letní osvěžující okurková polévka, které se říká tarator. Mimo již zmíněné ingredience si bulharský tarator potrpí také na čerstvý kopr, se kterým rozhodně nešetřete. Studená okurková polévka díky němu získá ten správný šmrnc.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 228.5 kcal
- Bílkoviny 13.75 g
- Sacharidy 12.5 g
- Tuky 14.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/5
Květen 2006