Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,5 (13x)
4. 10. 2024
Obrácený hruškový koláč s karamelem
Apetit
Obrácený hruškový koláč s karamelem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,5 (13x)

Každý zná slavný jablečný koláč tarte tatin, položit ovoce do karamelu je totiž vždycky dobrý nápad. Tenhle recept vás přesvědčí, že obrácenému koláči svědčí nejen listové, ale i třené těsto. Kombinace karamelových hrušek a kakaa je méně obvyklá, ale o to svůdnější.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na pekáček 25 x 35 cm
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na pekáček 25 x 35 cm

Na těsto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3477 kcal
  • Bílkoviny 61 g
  • Sacharidy 393 g
  • Tuky 173 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Obrácený hruškový koláč s karamelem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.