Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,5 (14x)
4. 10. 2024
Obrácený hruškový koláč s karamelem
Apetit
Obrácený hruškový koláč s karamelem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,5 (14x)

Každý zná slavný jablečný koláč tarte tatin, položit ovoce do karamelu je totiž vždycky dobrý nápad. Tenhle recept vás přesvědčí, že obrácenému koláči svědčí nejen listové, ale i třené těsto. Kombinace karamelových hrušek a kakaa je méně obvyklá, ale o to svůdnější.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na pekáček 25 x 35 cm
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na pekáček 25 x 35 cm

Na těsto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3477 kcal
  • Bílkoviny 61 g
  • Sacharidy 393 g
  • Tuky 173 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Obrácený hruškový koláč s karamelem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.