Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,4 (41x)
12. 9. 2017
Hruškový závin s marcipánem a mandlemi
Apetit
Hruškový závin s marcipánem a mandlemi
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,4 (41x)

Do této variace na klasický štrúdl jsme se zamilovali. Pokud si chcete dát práci s taženým těstem nebo máte jiné oblíbené, náplň klidně zarolujte do něj.


Nezhasínat obrazovku
na 2 záviny
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 2 záviny
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1952 kcal
  • Bílkoviny 27 g
  • Sacharidy 241 g
  • Tuky 93 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2012/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(41 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/12

Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna

Související články

hrušky

České hrušky – jak je využít čerstvé a jak nejlépe uchovat na zimu?

Dozrávají české hrušky, které jsou plné vitamínů a dalších zdraví prospěšných látek. Přesto, že jsou bohaté na cukry, pomáhají při hubnutí. Obsahují nerozpustnou vlákninu a také mají mírný močopudný účinek, což je žádoucí pro očistu organismu. Pojďme si z nich něco upéct, uvařit, ale také si ukázat, jak úrodu uskladnit na zimu.