> 60 min
5,0
Zapečené mleté maso pod pokličkou z kukuřičných lupínků
> 60 min
4,2
Těstoviny s cizrnou (pasta e ceci)
< 60 min
4,5
Ragú s pečenými bramborami
< 30 min
4,3
Srbské rizoto
< 60 min
4,9
BBQ omáčka s portským vínem a rozmarýnem
> 60 min
4,4
Vepřový guláš z plece a jater s těstovinami
< 60 min
4,8
Soljanka
< 20 min
0,0
Polévka s chorizem, brokolicí a rýží
> 60 min
4,3
Vepřová žebírka glazovaná pivem
> 60 min
4,3
Jehněčí na tymiánu
< 50 min
4,1
Masová pomazánka
> 60 min
4,0
Hovězí maso na víně se žampióny
> 60 min
4,0
Bezlepkový chléb se sušenými rajčaty
< 60 min
5,0
Vývar s kapáním
< 20 min
3,5
Omáčka s červeným vínem
< 120 min
3,7
Coniglio alla cacciatora (králík po myslivecku)
< 45 min
4,1
Základní omáčka k masu
< 30 min
4,5
Pečené fazole na pivě
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví